Zoeken
Wij helpen u waarde creëren met data.

DIKW is trots partner van FC Dordrect

Alhoewel het kantoor van DIKW Intelligence in Nieuwegein staat, zijn we al jaren verbonden aan FC Dordrecht. DIKW’ers komen uit het hele land, maar een aantal hebben de roots in Drechtsteden. DIKW’ers werken het liefst samen als een team én houden van mooi voetbal. Dat FC Dordrecht weer vol energie voor het linkerrijtje gaat in de KKD wordt dan ook van harte toegejuicht.

DIKW is trots partner van FC Dordrecht

Waarom DIKW Intelligence?

Wij helpen al meer dan 15 jaar bedrijven echt succesvol te worden met data.
Of het nu gaat om een Power BI dashboard of een heel strategisch plan.
Succesvol worden met data gaat niet van de een op andere dag. Er komt veel bij kijken om alles echt goed ingericht en werkend te hebben. Daarom ondersteunen wij langs de gehele route.

Wat kunt u van ons verwachten?

We helpen inzichten te creëren in uw klanten waaronder een 360 graden klantbeeld. Wij helpen u aan betere en snellere inzichten in de prestaties van uw organisatie, waardoor er niet achter de feiten aan gelopen wordt, maar gedurende de maand al kan bijgestuurd kan worden. 


Maar wij helpen ook met algoritmes om betere voorspellingen te doen.  Dat kan zijn door gebruik te maken van sensordata, bijvoorbeeld om het juiste moment voor onderhoud te voorspellen.

Kortom uw data is onze grondstof om meerwaarde voor u te creëren.

 

Veel organisaties gebruiken Excel of Power BI voor inzichten en analyses, maar lopen al snel tegen problemen aan. Met onze kennis en ervaring identificeren we de problemen en leveren wij de oplossingen.  We kunnen helpen met het definiëren van de juiste KPI’s te definiëren , het realiseren van het opbouwen van historie en aan elkaar knopen van gegevens in een datawarehouse en indien nodig het realiseren van het dashboard. Dat kan zijn in een Microsoft gebaseerde omgeving of in onze eigen private cloud.

 

Wij ontzorgen als het gaat om technische zaken en begeleiden bij die zaken die echt van de business zijn. Data moet ondersteunen, maar ook tot daadwerkelijke meerwaarde leiden voor uw organisatie. Veel complexe zaken komen op u af en dan is het goed een partner te hebben die meedenkt en ontzorgt als het gaat om data, informatie en/of kunstmatige intelligentie. Ontwikkelingen gaan nu razendsnel en het wordt steeds belangrijker als organisatie de basis op orde te krijgen om te kunnen blijven concurreren in deze snel veranderende wereld.

Samen met uw organisatie zorgen we ervoor dat u succesvoller wordt met data


Of het nu gaat om advies, opleiden, realiseren of beheren, wij helpen in een route naar een meer data gedreven organisatie. 

Op onze website leest u ook al een paar successen van klanten, zoals bij VLC&Partners.

Wilt u weten wat DIKW kan betekenen voor uw organisatie?

DIKW is trots partner van FC Dordrecht Logo

Bel mij