Zoek
Data engineer vacature banner

Data Strategy Consultant

“Data zonder inzicht is als een balkon zonder uitzicht.”

Vacature Data Strategy Consultant

Een unieke omgeving, waar passie, innovatie en ontwikkeling vooraan staan!

Jouw collega’s lopen over van passie voor hun vakgebied. Deze kennis delen zij graag met jou. Daarnaast leren zij ook heel graag nieuwe dingen van jou. Jouw nieuwe werkomgeving is zeer ondernemend. Er wordt continu geïnnoveerd, met ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Wij bieden jou de stabiliteit en ontzorging van loondienst, met de verdiensten, verantwoordelijkheden en vrijheid van een zelfstandige ondernemer.

 

Jouw visie en ideeën en jouw (ongevraagde) feedback wordt zeer gewaardeerd in onze platte organisatie. Vanzelfsprekend krijg jij de ruimte om jouw ideeën ook direct te implementeren.

Het salaris is bovengemiddeld op basis van ons unieke MaximumDeal beloningsmodel. Je hebt maximale zeggenschap over je arbeidsvoorwaarden, welke je in samenspraak met je collega’s kan aanpassen.   

 

Een ervaren analist, die de vertaalslag kan maken voor de klant

Als data strategy consultant ben jij een ervaren professional. Jij neemt het voortouw in het vormgeven en begeleiden van de data cultuur en het datalandschap binnen een organisatie.
Jij bent een pleitbezorger en een veranderingsagent bij de klant. Door onder andere het verspreiden van een analysestrategie, creëer jij kansen. Zo kan de organisatie datagedreven beslissingen maken, waardoor de kwaliteit en effectiviteit zullen verbeteren. 

 

Jij helpt klanten in de transformatie naar een datagedreven organisatie. Zo kan door middel van analytische mogelijkheden het maximale rendement worden gehaald. Je bent een analist die beschikt over top-notch kwantitatieve analysevaardigheden. Complexe ideeën kan jij op een begrijpelijke manier uitleggen, zodat iedereen binnen de organisatie er ook van kan profiteren. 

Een ervaren data strategy consultant met commerciële vaardigheden

Je hebt kennis, ontwikkelvaardigheden en consultancy vaardigheden op het gebied van data engineering, business intelligence en data science. 

Je hebt kennis van (relationele) databases, datamodellering, rapportage, data warehouses, metadata en ETL-processen en technieken. 

Je bent ondernemend en commercieel, een innovatieve denker én doener en communicatief sterk.

 

Als kers op de taart:

Affiniteit met sport? Jij mag je collega’s verslaan in onze “Dit Is Keihard Werken” poule waar we uitslagen van voetbalwedstrijden, GP races, tennistoernooien, wielerklassiekers, etc. voorspellen. Dit mag met behulp van AI 😉

 

Vragen over de vacature?

Mail naar: Aniel.Narain@dikw.com

Of bel: 06 393 38 903

 

Overige vacatures