Zoeken
Data engineer vacature banner

Data Scientist (Medior)

“De klant overtuigen van de waarde van data is niet alleen een zaak van techniek en statistiek maar vooral van mensen.”

Vacature Medior Data Scientist

Een unieke omgeving waar passie, innovatie en ontwikkeling vooraan staan.

Jouw collega’s lopen over van passie voor hun vakgebied. Deze kennis delen zij graag met jou en andersom. Jouw nieuwe werkomgeving is zeer ondernemend. Er wordt continu geïnnoveerd, met ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Wij bieden jou de stabiliteit en ontzorging van loondienst met de verdiensten, verantwoordelijkheden en vrijheid van een zelfstandige ondernemer.

Het salaris is bovengemiddeld op basis van ons unieke MaximumDeal beloningsmodel. Je hebt maximale zeggenschap over je arbeidsvoorwaarden welke je in samenspraak met je collega’s kan aanpassen.  
Jouw visie en ideeën en jouw (ongevraagde) feedback wordt zeer gewaardeerd in onze platte organisatie. Vanzelfsprekend krijg jij de ruimte om jouw ideeën ook direct te implementeren.


Een echte aanpakker die overloopt van passie voor het vak!

Jij bent een professional die nooit uitgeleerd is. Jij beperkt jezelf niet tot enkele specifieke tools en methodieken. Je hebt voldoende begrip en inzicht van verschillende concepten. Zo kan jij toepassen wat op dat moment het meest nodig is.

Je bent een teamplayer. Hoewel je projecten zelfstandig zult uitvoeren, werken we bij DIKW samen aan een mooi resultaat. Je denkt mee met jouw collega’s, adviseert tijdens projecten en beantwoordt vraagstukken van klanten.

Je durft initiatief te nemen waarbij je de kansen die je ziet ook benut en je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Deadlines zijn voor jouw geen risico, maar een uitdaging. 


Een data scientist met ambitie

Ontwikkelvaardigheden binnen data science omgevingen zoals:

TensorFlow / Theano, R, Python, Pandas, ScikitLearn, Jupyter, NumPy en SciPy;

Je kan SQL-queries schrijven;

Je hebt kennis en ervaring van algemene data science concepten;

Je hebt kennis van algemene business intelligence concepten;

Je hebt ervaring in het ontwikkelen binnen een NoSQL omgeving zoals:
MarkLogic, Hadoop en MongoDB.

 

Als kers op de taart:

Affiniteit met sport? Jij mag je collega’s verslaan in onze “Dit Is Keihard Werken” poule waar we uitslagen van voetbalwedstrijden, GP races, tennistoernooien, wielerklassiekers, etc. voorspellen. Dit mag met behulp van AI 😉

 

Vragen over de vacature?

Mail naar: Aniel.Narain@dikw.com

Of bel: 06 393 38 903

 

Overige vacatures