Zoek
Bluemine banner

DIKW Services (Bluemine)

Bluemine helpt uw groei realiseren door het benutten van uw data

Heeft u onvoldoende kennis? Of heeft u onvoldoende capaciteit of is uw (cloud) infrastructuur niet toereikend? Het is niet nodig om alle hardware, software en licenties in te kopen.

Bluemine helpt om de groei van uw organisatie te realiseren met behulp van business intelligence (BI) en uw Big Data. Wij hebben de expertise, capaciteit die continue beschikbaar is.

 

Business intelligence is iets dat voortdurend aandacht nodig heeft. Een datawarehouse wordt niet eenmalig ontwikkeld, maar wordt daarna ook dagelijks gemonitord. Eventuele issues worden zo snel mogelijk opgelost. Dashboards worden continue aangepast naar de laatste inzichten. Dat vraagt om een team getrainde en ervaren technische specialisten. Bluemine heeft deze specialisten in huis.

U hoeft niet een heel projectteam in te huren of in dienst te nemen als u de diverse specialismen maar een deel van de tijd nodig heeft bij de ontwikkeling van uw project. Bij Bluemine heeft u uw eigen data warehouse staan. Ons datacenter is ISO 27001 gecertificeerd. Onze ISO 27001 gecertificeerde organisatie zorgt ervoor dat alles “up and running” is en blijft en ontzorgt u op dat gebied volledig tegen een vaste prijs per maand. 

 

Met Bluemine hebben wij het Customer Data Platform in huis waarop we uw organisatie aansluiten. U kunt zich volledig richten op het analyseren van uw data middels onze inzichtelijke rapportages en dashboards. Dit alles volledig geïntegreerd in het Bluemine Customer Data platform. Uiteraard kunt u uw Customer Data Platform uitbreiden met behulp van onze flexibele schil.

 

Als full service provider voor uw informatie behoefte beheert Bluemine uw data platform en neemt terugkerende technische werkzaamheden uit handen. Ook beheren wij uw (cloud) intelligence infrastructuur, zowel in hardware en software. Bluemine helpt uw groei realiseren door het benutten van uw data! 

 

Bekijk ook de onderstaande video over Bluemine.