Zoeken
Wij helpen u waarde creëren met data.

DIKW Academy

Het opleidingsinstituut voor opleidingen op gebied van data science, data engineering, business intelligence, artificial intelligence en data analyse

Het werk van een data scientist, data engineer of data analist is veelzijdig. Het vakgebied is continue in beweging. Hoe blijf je dan als professional up-to-date en hoe ontwikkel jij je verder en verbeter jij je vaardigheden als data scientist of data engineer? Dat doe je via de verschillende opleidingen van de DIKW Academy

Kennis delen zit in ons DNA. In de DIKW Academy delen we graag onze kennis van data science, data engineering, business intelligence, artificial intelligence, data warehousing en de laatste ontwikkelingen in het vakgebied met studenten, klanten en collega’s.

De data science opleiding, data engineering opleiding, en andere opleidingen op het gebied van artificial intelligence en andere terreinen worden gegeven door de consultants van DIKW. Naast consultant zijn zij ook docent. Zij werken dagelijks in het vakgebied en zijn daardoor op de hoogte van wat er toe doet. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen specialisme. Door dat je tijdens de opleiding van verschillende docenten les krijgt zorgt dat ervoor dat je een goed beeld krijgt wat er speelt in het datalandschap.

Wat de DIKW Academy uniek maakt is de combinatie van theorie en praktijk. Je zit niet uren in de boeken en je doet ook kennis op die niet in de boeken te vinden is. Vervolgens breng je de geleerde theorie in de praktijk. Vrijwel elke opleiding bestaat uit een praktijkopdracht. Vaak passen de cursisten in de opdracht de opgedane kennis direct toe op een probleem of vraag uit hun eigen werkveld. Zo zet de cursist de theorie effectief in zijn of haar werkomgeving. Uiteindelijk behaal jij je data science certificaat.

Kennen Python, Docker, kubernetes, Kibana, Big Data en REST API’s voor jouw geen geheimen of wil jij je kennis en vaardigheden over deze toepassingen als data scientist of data analist verbeteren? En ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière?