Zoeken

Energiek Dordt

DIKW steunt EnergiekDordt met hun doelen op sportief, maatschappelijk, economisch en sociaal vlak

Logo Energiek Dordt

Alhoewel het kantoor van DIKW Intelligence in Nieuwegein staat, zijn we al jaren verbonden aan FC Dordrecht. DIKW’ers komen uit het hele land, maar een aantal hebben de roots in Drechtsteden. DIKW’ers werken het liefst samen als een team én houden van mooi voetbal. Dat FC Dordrecht weer vol energie voor het linkerrijtje gaat in de KKD wordt dan ook van harte toegejuicht.

 

Met Energiek Dordt werkt FC Dordrecht aan een gezonde toekomst: voor de club, de stad en de Smart Delta Drechtsteden. Door zich sterk te positioneren in de samenleving en samen te werken met supporters, ondernemers, onderwijsinstellingen, sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, culturele instanties, de zorg en de gemeenten, streeft FC Dordrecht ernaar om met de impact en verbindende kracht van het voetbal nieuwe energie te creëren voor Dordrecht en de Drechtsteden, zowel op sportief, maatschappelijk als economisch als ook sociaal vlak.

 

 

Met Energiek Dordt als waardevolle community kunnen we ook een krachtige bijdrage leveren aan en met andere samenwerkingsvormen die er al zijn in Dordrecht en Drechtsteden.