Zoeken

MicroStrategy

MicroStrategy geeft antwoorden die uw organisatie slimmer, sneller en sterker maken!

MicroStrategy Logo

MicroStrategy is onderdeel van het ecosysteem van DIKW Intelligence. DIKW gebruikt de krachtige analytische oplossingen van MicroStrategy voor het Bluemine Data Platform en ondersteunt daarnaast ook buiten dit platform haar klanten in het gebruik van MicroStrategy. MicroStrategy levert een technologie waarmee DIKW voor haar klanten snel op maat gemaakte business intelligence (BI) ervaringen kan ontwikkelen en beschikbaar kan stellen op een veilige manier. Daarnaast weten MicroStrategy en DIKW elkaar goed te vinden, zodat er snel geschakeld kan worden op de wensen van de klanten.  

 

DIKW ontzorgt met het Bluemine platform haar klanten. Bluemine helpt om de groei van een organisatie te realiseren met behulp van business intelligence en artificial intelligence ondersteunende oplossingen. Wij hebben de expertise, capaciteit die continue beschikbaar is.

 

Bij business intelligence draait het om te kunnen sturen op inzichten verkregen uit de beschikbare data. Er zijn veel verschillende tool leveranciers voor een dashboard, maar MicroStrategy blinkt uit in het gemak om te kunnen analyseren over de verschillende aspecten heen voor de gebruiker, mits toegepast op een juist data platform. MicroStrategy en het data platform Bluemine van DIKW zorgen daarvoor en dat maakt het partnership extra waardevol.  

 

DIKW gebruikt de software oplossingen van MicroStrategy voor onder andere dashboarding, self service BI en collaboration. Daarnaast is MicroStrategy gebruiksvriendelijk en biedt het sterke ondersteuning, zowel mobile als online. DIKW heeft goede ervaringen met de oplossingen van MicroStrategy. MicroStrategy is solide en biedt uitgebreide mogelijkheden, zoals hyperintelligence, maar ook met haar connectie met data science ontwikkelomgevingen (R, Python).  DIKW maakt de enterprise mogelijkheden die MicroStrategy biedt via haar platform beschikbaar voor het MKB.

 

DIKW maakt voor het MKB gebruik van MicroStrategy om de data die in het data platform is verzameld en gekoppeld inzichtelijk te maken. MicroStrategy zorgt ervoor dat men niet alleen een set met getallen krijgt, maar dit wordt ook visueel gemaakt door staafdiagrammen en andere visuals. De klant kan door middel van de “drill down” vanuit de beschikbare data de gewenste opties kiezen en inzoomen op bepaalde aspecten. Door de visualisatie die MicroStrategy biedt kan de klant op een andere wijze de informatie tot zich nemen, dit kan ook een landkaart zijn, waarbij je bijvoorbeeld van provincie inzoomt naar gemeente. 

 

De baanbrekende technologie van MicroStrategy zorgt ervoor dat DIKW een hoogwaardige kwaliteit aan haar klanten kan bieden en die zorgt er bovendien voor dat medewerkers slimmer, sterker en sneller worden en dat klanten kunnen vertrouwen om met de juiste intelligence de juiste beslissingen te nemen. MicroStrategy en DIKW blijven beiden steeds verder ontwikkelen om de klanten de kansen die een data gedreven organisatie biedt steeds beter te kunnen benutten. En dat is een win-win situatie. MicroStrategy en DIKW in combinatie met Bluemine is een onverslaanbare combinatie!

 

Ga voor meer informatie over MicroStrategy naar de website.