Zoeken

Mylette

Mylette levert dienstverlening in de vorm van consulting, solutions en expertise services aan de financiële industrie

Logo Mylette

Mylette en DIKW Intelligence hebben de krachten gebundeld om financiële instellingen nog beter te bedienen. Mylette is zo onderdeel van het ecosysteem van DIKW. Zowel Mylette als DIKW bieden consultancydiensten aan bij diverse financiële instellingen. Mylette is sterk op het gebied van business consultancy en DIKW is de specialist op het gebied van data management. De samenwerking van Mylette en DIKW zorgt ervoor dat bij financiële instellingen hun klanten en aandeelhouders weer op de eerste plaats komen.  

 

 

Mylette heeft haar oorsprong liggen in de beurshandel en beurs transactieverwerking. De werkzaamheden zijn langzaam uitgebreid en bestaat nu uit kennis en kunde op het gebied van bankieren, brokerage en investments. De diensten beperken zich niet tot traditionele consulting. Maar Mylette treedt ook als partner op om oplossingen te realiseren en ondersteuning bieden in onderhoud, beheer, resourcing en expertise. DIKW is partner van Mylette en werkt samen en zet haar expertise op het gebied van data management in bij financiële instellingen.

 

 

De financiële sector ligt onder een vergrootglas. Financiële instellingen moeten voldoen aan steeds strakkere richtlijnen op het gebied van wet- en regelgeving. De regels bepalen in hoge mate de kosten van verwerking en rapportage. Mylette en DIKW zijn ervan overtuigd dat de wijze van implementatie van essentieel belang is, tot op strategisch niveau. 

 

Mylette is bekend met de actuele wet- en regelgeving in de financiële sector en ze bieden grip op compliance. DIKW is bekend met data management en hoe organisaties met data waarde kunnen creëren voor hun klanten. De business consultancy van Mylette en de data consultancy van DIKW hebben zoveel met elkaar gemeen dat bundeling van deze specialismen voor de hand ligt. De samenwerking zorgt er namelijk ook voor dat financiële instellingen uiteindelijk veel minder tijd kwijt zijn aan de realisatie van wettelijke rapportages.

 

 

Ga voor meer informatie over Mylette naar de website.