Zoeken

Aniel Narain

Managing Partner | Senior Consultant | HR & Marketing

"Alles kan altijd beter"

Telefoon: +31639338903 of

 +31303078743

E-mail:  

Aniel.Narain@dikw.com

Blogs van Aniel

Aniel studeerde in de jaren 90, Technische Bedrijfskunde aan de HTS in Leeuwarden en startte in 2008 met zijn studie “General Management” aan Nyenrode, die hij 3 jaar later afronde. Bij toeval rolde hij eind jaren 90 de IT in. Zijn bedrijfskundige achtergrond vind je terug in zijn werkwijze. Aniel denkt in structuren en is altijd op zoek om processen meetbaar te maken. Er zijn altijd mogelijkheden tot verbetering. Vandaar ook dat een van zijn lijfspreuken is: “Alles kan altijd beter”.


Aniel is resultaatgericht en denkt in oplossingen. Hij communiceert direct, is sterk analytisch en door zijn nuance blijft hij neutraal en weet hij voldoende afstand te bewaren. De toegevoegde waarde voor klanten is de frisse blik die Aniel meebrengt. Hij kan snel de analyse maken  wat er in een bedrijf moet gebeuren. Hij denkt “Out of the box” en de oplossingen die worden geboden zorgen voor de klant en de organisatie een hoge gebruiksvriendelijkheid wat resulteert in klanttevredenheid.


Aniel houdt zich voor zijn klanten met verschillende aspecten bezig. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruikt en implementeert hij uiteenlopende referentiemodellen. De Analytical Roadmap en het Analytical Capability Maturity Model (ACMM) zijn voorbeelden van die modellen. Om een beeld te krijgen hoe dit in de praktijk werkt, verwijzen we naar de whitepapers.  


De wereld verandert snel,  en in een veranderende wereld moet en kan altijd alles beter. Er zijn altijd betere en efficiëntere innovatieve oplossingen.


Daarom zoekt DIKW voor zijn klanten altijd naar de beste oplossingen op het gebied van data.