Zoeken

Cecilia Oviedo

Intelligence support

Intelligence Support

“Curiosity is the catalyst of innovation and continual growth and learning.
Stay curious.”

Telefoon:  +31303078743

E-mail:  

Cecilia.Oviedo@dikw.com

Cecilia heeft een Bachelor in Informatiesystemen/Software Engineering gehaald in haar land van herkomst: Argentinië. Eenmaal in Nederland heeft ze buiten de IT gewerkt, maar haar hart lag altijd al bij IT. Vlak voor de pandemie kreeg ze de kans om een opleiding Data Science te volgen die ze kon doen terwijl ze nog een fulltime baan had.

 

 

Bij DIKW Services (Bluemine) werkt ze dagelijks met de DIKW accelerator om de data in het formaat te krijgen dat de klanten het beste dient. Niet alleen voor de kwaliteit, maar ook om rapportages te kunnen maken die antwoord geven op alle vragen die kunnen ontstaan. Ze is erg nieuwsgierig naar hoe alles werkt en duikt er graag in om dingen beter te begrijpen. Cecilia houdt zich ook bezig met het documenteren van hoe bepaalde taken binnen DIKW Services moeten worden uitgevoerd op een manier die iedereen kan begrijpen en dus kan uitvoeren wanneer dat nodig is.

 

 

Het is een interessante baan omdat elke dag anders is en nieuwe uitdagingen met zich meebrengt die je scherp houden. Bovendien krijg je de kans om regelmatig nieuwe vaardigheden te leren, wat ze geweldig vindt. 

 

 

Soms voelt Cecilia zich net als een onderzoeker die in de gegevens moet graven om te zien hoe er begrijpelijke informatie van gemaakt kan worden, zodat de klant het juiste antwoord op zijn vraag krijgt.