Search

Dinand Kleijbeuker

Business Intelligence Consultant

“Het kan niet zijn dat niemand het probleem nog nooit eerder heeft opgelost”

Telefoon:  +31303078743

 

E-mail:  

Dinand.Kleijbeuker@dikw.com

Blogs van Dinand

Dinand Kleijbeuker studeerde Luchtvaart techniek in Amsterdam en Information System Management in het Verenigd Koninkrijk. Na zijn studie werkte hij ruim tien jaar als BI consultant voor IBM. Hij was daar ook verantwoordelijk voor BI services afdeling van IBM Business Consultancy Services Nederland.

 

Dinand is mede-oprichter van DIKW Intelligence. Hij is pragmatisch, doelgericht, heeft oog voor het team en creëert meerwaarde op basis van data. Dinand stimuleert en motiveert andere teamleden. Hij zet de teaminspanning om tot een samenhangend geheel. Zijn passie ligt op het snijvlak van data en informatie. Hij lost de dingen voor de klant op. Hij houdt ervan op projecten op te pakken en deze aan te sturen, Daarnaast is hij een echte troubleshooter. Problemen zijn er om opgelost te worden, maar we hoeven niet het wiel opnieuw uit te vinden.

 

Als mede-oprichter van DIKW heeft Dinand de referentiemodellen die de consultants gebruiken mede ontwikkeld. Dit geldt onder andere voor de DIKW Accelerator, de Analytical Roadmap en het Analytical Capability Maturity Model (ACMM).

 

Dinand zorgt er voor dat de projecten altijd volgens plan verlopen in overeenstemming met de klant. Soms moet je voor de troepen uit lopen, maar soms moet je dingen zijn gang laten gaan en moeten dingen rijpen. Maar uiteindelijk zorgt Dinand dat de klant altijd de beste oplossing krijgt.