Zoeken

Jan-Maarten Prevoo

Business Intelligence Consultant

Data scientist, business intelligence consultant

“Inzichtelijke data versterkt je intuïtie”

Telefoon:  +31303078743

E-mail:  

Jan-Maarten.Prevoo@dikw.com

Blogs van Jan-Maarten

Jan-Maarten Prevoo studeerde Werktuigbouwkunde in Delft en studeerde af in de richting Systeem- en Regeltechniek. Na zijn studie ging hij aan de slag bij Tatasteel. Daar werkte hij als project engineer aan de optimalisatie van de logistieke processen. Daarna werkte hij voor Vianen KVS als productiemanager aan de optimalisatie van de productie en bedrijfsprocessen en ontwikkelde hij dashboards. Vervolgens kwam hij bij DIKW.

 

Jan-Maarten is goed in het optimaliseren van processen. Hij is flexibel, pragmatisch, analytisch, communicatief en hij houdt ervan om nieuwe dingen te programmeren. De toegevoegde waarde voor de klant is dat Jan-Maarten structuur aanbrengt. Hij vraagt door en is tevens een sparringpartner voor de klant. Hij is ook de verbinding tussen business en engineering. 

 

Jan-Maarten schreef een interessant blog over of de prijs van boter kan worden voorspelt. En hij werkt bij ALFAM op een data-technisch en -management project. Dit is een propositie waar hij zijn ruime kennis kan inzetten.  

 

De wereld verandert en business intelligence wordt steeds belangrijker. Met de juiste interpretatie van data kunnen betere resultaten worden behaald. Met de brede kennis van Jan-Maarten zorgt hij ervoor dat de klant altijd de beste oplossing krijgt.