Search

Remy Lamberty

Business Intelligence Consultant

Business Intelligence Consultant

“Verbaas je niet, verwonder je slechts”

Telefoon:  +31303078743

E-mail:  

Remy.Lamberty@dikw.com

Blogs van Remy

Remy Lamberty studeerde Econometrie in Maastricht. Na zijn studie ging hij aan de slag als junior consultant bij Cap Gemini. Hij werkte daar aan business intelligence, data science en data warehousing opdrachten. Uiteindelijk belandde hij bij DIKW. Hij werkte onder andere op projecten bij ABN AMRO, Exsell en de Nederlandse Spoorwegen. Ook was dit via Bluemine.

 

Remy is analytisch, oplossingsgericht, flexibel en snel lerend. Hij heeft doorzettingsvermogen, en denkt ‘out of the box.’ De toegevoegde waarde van Remy is dat hij de doelstellingen haalt en dat hij naar de klant duidelijk en open communiceert. Hij is transparant.     

Bij klanten maakt Remy gebruik van de DIKW Accelerator, het ISRA model. Een voorbeeld van een klant waar Remy voor werkte is ALFAM. Uiteindelijk gaat het bij elk bedrijf of organisatie om het creëren van waarde om betere beslissingen in de toekomst te nemen die de organisatie efficiënter maakt.

 

De wereld verandert snel en dat geldt ook voor de wereld van data science en business intelligence. Het beschikbaar maken van data wordt steeds belangrijker. Met de ruime kennis en expertise van Remy zorgt hij ervoor dat de klant altijd de beste oplossing krijgt.