Zoeken
Data management banner

Klantcases

Slimme data science oplossingen die waarde creëren

DIKW heeft sinds de oprichting in 2007 al honderden bedrijven en organisaties geholpen met het creëren van meerwaarde door inzet van slimme data science oplossingen. Als full-service data science consulting en solution provider helpen wij bedrijven en organisaties in diverse branches. Van data warehouse tot business intelligence oplossingen. En van data analytics tot artificial intelligence oplossingen. Uw vraagstuk is ons vertrekpunt. Elk vraagstuk is uniek en verdient een unieke aanpak. Onze consultants beschikken allemaal over ruime kennis en expertise in het vakgebied. Zij kennen de technische kant, maar door dat consultants ook een bedrijfskundige achtergrond hebben spreken zij ook de ‘taal’ van de klant. En onze specialisten zorgen dat u met uw data meerwaarde creëert voor uw organisatie en voor uw klanten. Wij lossen uw vraagstuk op u krijgt de beste en efficiëntste oplossing.

Verschillende klanten en opdrachtgevers

Naast diverse data science projecten vervullen onze consultants, data science en data engineering professionals ook diverse detacherings opdrachten. Dit doen/deden wij voor onder andere: Kamer van Koophandel (KVK), asr, Achmea, Zilveren Kruis, Centraal Beheer, ING, Netwerk VSP, KWF, DHL Parcel, Mediq, KPN, TVM, VLC & Partners, ABN AMRO, PWC, ALFAMSensing Clues, AEDES, Rabobank en diverse gemeentes en ministeries.

 

Zo wilde DHL Parcel Delux het track and trace-systeem van de pakketdienst vernieuwen. En voor ALFAM ontwikkelde DIKW een data warehouse. Voor Sensing Clues, een organisatie die dieren die dreigen uit te sterven wil beschermen, ontwikkelde wij een mobiele app die observaties in het veld vastlegt. Via de app kunnen biologen en rangers doorgeven waar dieren zich bevinden, maar ook waar ze sporen van stroperij vinden.

 

Benieuwd welke meerwaarde wij voor u kunnen creëren door het inzetten van slimme data science oplossingen? Klik hier voor een aanvraag of één van onze specialisten beschikbaar is of wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen.