Zoeken
banner wie zijn wij

Wie zijn wij

DIKW Intelligence staat voor #MaximumFun, #MaximumKnowledge en #MaximumDeal

DIKW Intelligence bestaat sinds 2007 en is een toonaangevende full-service dienstverlener op het gebied van Intelligence. Full-service betekent integrale dienstverlening van: opleidingen, advisering, consultancy, ontwikkeling, implementatie en beheer van data gedreven toepassingen en oplossingen. DIKW is een kennis-intensieve, agile en no-nonsense organisatie, die snel wil kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

DIKW heeft tot doel het leveren van hoogwaardige kennis, diensten en producten op het gebied van Intelligence. DIKW wil een directe bijdrage leveren aan de inrichting, de toepassing en het beheer van de Intelligence-functie binnen organisaties.

 

 

DIKW is een organisatie waar mensen graag bij willen werken. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door: #MaximumFun, #MaximumKnowledge en #MaximumDeal.

 

 

Dankzij de ruime ervaring in het vakgebied, persoonlijke betrokkenheid en toewijding leveren onze consultants keer op keer vakmanschap. Continue investering in kennis, ondernemerschap en innovatie staan centraal bij DIKW.

Waar staan we voor?

#MaximumFun

We hebben met zijn allen één ding gemeen. Iedereen die bij DIKW werkt heeft passie voor data en alles wat je daarmee kunt doen voor onze klanten.

Natuurlijk zijn we niet alleen maar met werken bezig.

Het is goed om op zijn tijd activiteiten te ondernemen waar we sociaal met elkaar inter acteren. Zo hebben de jaarlijkse traditie van het kerstdiner, waar we dan samen met onze partners chique uit eten gaan in een mooi en goed restaurant.

 

Maar ook de Jaarlijkse BBQ is altijd weer een leuke gelegenheid om samen met onze partners en eventuele kinderen te genieten van een hapje en een drankje en de prachtige locatie die uitgekozen wordt door het secretariaat.

 

En uiteraard mogen we de Scorito Poule niet vergeten, hierin nemen de “voetbalkenners” het op tegen het voorspellingsalgoritme. Want ja we blijven natuurlijk wel een beetje data ‘gekkies’ 😉

 

Klaar voor vertrek (2022)
Klaar voor vertrek (2022)

#MaximumKnowledge
Kennis is onze belangrijkste asset, deze delen wij graag. Het delen van deze kennis doen we op verschillende manieren. 


Onze mede-ondernemers:

Schrijven blogs over onderwerpen die relevant zijn voor het vakgebied en onze klanten;

Ontwikkelen referentiemodellen op basis van theoretische kennis en praktijkervaring;

Schrijven whitepapers, om onze stakeholders diepgaander inzicht te geven in specifieke zaken;

Ontwikkelen opleidingen, waarmee ze kennis overdragen die ze zelf hebben opgedaan tijdens werkzaamheden.

Werken in onze competence centers aan het ontwikkelen van al deze zaken. Wij zijn namelijk van mening dat we samen meer weten dan ieder op zich. 

 

#MaximumDeal
Bij al dat werken hoort een eerlijke beloning. Bij DIKW zijn wij van mening dat de beloning die we ontvangen voor onze werkzaamheden zoveel mogelijk moet gaan naar de mensen die hier de bijdrage aan leveren. In de loop der jaren hebben we een bedrijf opgebouwd waarin we dit kunnen doen. In gezamenlijkheid hebben we een beloningsmodel samengesteld waarbij iedereen krijgt wat hem/haar toekomt. Wil jij weten hoe dit in elkaar steekt? Kom dan een langs voor een kop koffie.